Производител: eDental.bg
Код на продукта: 10
Наличност: В наличност
450.00лв.

Възможни варианти

Керамиченa фасета

Зъботехническа лаборатория в София, eDental.bg, е специализирана в изработката на керамични фасети. Нашите зъботехници са опитни професионалисти, които се грижат за качеството на нашите изделия и за удовлетвореността на нашите клиенти. Ако търсите керамични фасети, които да подобрят външния вид и функционалността на вашите зъби, свържете се с нас и нашите зъботехници ще се погрижат за вас.

Керамични фасети са тънки керамични облицовки, които се поставят върху предните зъби, за да подобрят техния външен вид и да коригират различни козметични проблеми. Те се изработват индивидуално за всеки пациент и са напълно природни по външен вид и цвят, което ги прави една от най-естествените и дълготрайни решения за козметично подобряване на зъбите.

Керамичните фасети са изключително тънки (от 0,3 до 0,5 мм) и се залепват върху повърхността на предните зъби. Те могат да коригират различни проблеми, като например леко изкривени или неравни зъби, разстояние между зъбите, увредени или деформирани зъби, петна и пр. Керамичните фасети не само предоставят красива усмивка, но и подобряват функционалността на зъбите, като ги заздравяват и предпазват от увреждания.

За да се поставят керамични фасети, зъбите се подготвят и се взима отпечатък. Фасетите се изработват в зъботехническа лаборатория, като се използва най-съвременната технология за изработка на керамични изделия. След приключване на процеса на изработка, фасетите се залепват върху зъбите със специални адхезиви и се довършват, за да се постигне максимална естетика и комфорт за пациента.

Напишете отзив

Бележка: HTML не е преведен!